Nyheter

Dags för en ny hårstil – boka ett möte med en stylist

Enligt min mening är det alltid viktigt att boka ett möte med en stylist innan du bestämmer dig för att anställa henne. Du kan vara säker på att hon kommer att ha en annan typ av arbete i håret, och din frisyr kommer att skilja sig från andra. Hon kan också erbjuda dig något som du inte har sett förut.

När du bokar ett möte med en stylist, bör du vara beredd på mer än en frisyr. Hon bör veta vilka typer av produkter som ska användas på håret, vilka produkter som är bäst för din hud, och hur man behandlar ditt hår efter det har skurits. Om du bokar din tid i förväg, kommer du också att ha tid att välja de produkter som är bäst för ditt hår och din hud. Hon kommer att använda olika stylingprodukter på håret för att ge det den perfekta looken. Några av de produkter hon använder kommer att vara kemikaliefria, och vissa kommer att vara vattenbaserade. Om du bokar din tid i förväg, vet du vad du kan förvänta dig av hennes styling. Du vet vilka produkter du ska undvika och vilka produkter du ska välja.

Hårprodukter och hårfärg

Stylister är utbildade för att använda produkter som är bra för ditt hår och din hud. Det är alltid bäst att fråga din stylist hur hon använder produkterna och den frekvens som hon använder vissa produkter. Du kanske vill prata med din   stylist om din hårfärg. Du kommer att få instruktioner om rätt sätt att ta hand om ditt hår efter att det har klippts. Om du inte har en kolorist ännu, kanske du vill boka en innan du börjar använda produkter som inte är kompatibla med din hårfärg. Du kommer att vilja prata med salongen stylist om färgen på ditt hår.

När du bokar ett möte med en  stylist, kommer du vill prata med henne om vilken typ av produkter som ska användas på håret. Om du har trassligt eller lockigt hår,  stylist kan föreslå att hon använder en viss produkt för att jämna ut lockarna.  Om ditt hår är torrt och skadat kan hon använda balsam eller hårbalsam för att skydda det. Om ditt hår är torrt använder stylisten produkter som inte är avsedda för torrt hår. Detta inkluderar ett balsam eller hårbalsam för att skydda ditt hår från frissighet och ett viss schampo.

Dessutom, om ditt hår är kemiskt rakt, kommer hon att använda en uträtning spray och en klargörande schampo. Hon kommer också att använda en glans serum eller glans grädde för att jämna ut ditt hår och ta bort eventuella trassel. Efter att hon har arbetat med ditt hår i ca femton minuter, kommer hon att göra en lätt borstning för att ta bort eventuella trassel. Hon kommer då att använda en locktång för att räta ut håret. Du kan också ha en manikyr gjort av stylist om du vill. Stylisten kommer att använda ett verktyg som kallas uträtning järn för att räta ut håret. För att få bästa resultat, kommer hon att använda flera olika uträtning strykjärn. för att få de resultat du vill ha. Om ditt hår är lockigt eller vågigt, kommer hon att använda en locktång. Det här är för att räta ut håret. Förutom att använda uträtning verktyg, hon kan också använda andra styling produkter för att ge ditt hår den finish som du vill. Hon kommer att använda en curling borste, ett strykjärn och en fön för att ge dig den look som du är ute efter.

Besök denna sida modefokus.bloggportal.com om shopping för vidare information.